SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

ERICO – In 1903, the Electric Railway Improvement Company (ERICO) a fost înființată cu scopul de a produce echipamente de împământare și dispozitive de sudare pentru industria căilor ferate și minerit. În următorii 112 ani, compania și-a extins și dezvoltat gama de produse, ajungând un renume în industria electrotehnică.
De-a lungul istoriei noastre, invențiile noastre premiate ne-au conectat și ne-au protejat clienții, stimulând în același timp creșterea afacerii. Astăzi, pe măsură ce întoarcem pagina la un nou capitol din istoria noastră, sărbătorim importanța, puterea și potențialul invențiilor noastre în a ajuta la crearea unei lumi mai sigure și mai curate.

nVENT

ERIFLEX® Elemente de conectivitate electrica pentru joasa tensiune, destinate producatorilor de tablouri electrice, OEM sau industrii specifice.

Îmbunătățiți siguranța și fiabilitatea cu tehnologia avansată nVent ERIFLEX
Pe măsură ce conductorii de energie electrică au evoluat de-a lungul timpului, la fel a evoluat și nevoia de metode de izolare mai bune, care pot oferi performanțe sigure, fiabile și într-o gamă largă de aplicații.

Tehnologia avansată nVent ERIFLEX (Tehnologia avansată) oferă cea mai unică, sigură și flexibilă soluție pentru conductorii de energie electrică. Tehnologia avansată este construită cu materiale care utilizează cea mai recentă tehnologie de siguranță, care este cu emisii reduse de fum, fără halogeni și ignifuge (LSHFFR). nVent ERIFLEX Flexibar Advanced poate fi conservat pentru a fi potrivit pentru temperaturi ridicate, îmbunătățind siguranța echipamentelor electrice și a persoanelor în timpul instalării și utilizării.

Îmbunătățiți durata de viață a conductorilor de energie electrică, oferind fiabilitate și performanță dovedite cu Tehnologia Avansată – construită pentru a dura, având în vedere designul pe termen lung și flexibilitatea de a gestiona orice aplicație.

nVENT

ERICO® Sisteme de impamantare, Sisteme de sudura exotermica si Elemente de conectivitate electrica, ofera o abordare integrata pentru protectie la trasnet, impamantare si protectie la supratensiuni.

Sistemul original de sudare exotermă nVent ERICO Cadweld.
Inventat în 1938. Patentat în 1939. nVent ERICO Cadweld a făcut conexiunile mai ușoare pentru instalatori de la început și a condus industria în calitate, performanță și inovație de atunci.

Fiecare aplicație de împământare este unică. Facem soluții sigure, de încredere și de calitate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră
Nevoile de împământare și lipire variază în funcție de fiecare aplicație specifică. Cerințele de împământare și legare ale împământării telecomunicațiilor, împământarea sistemului de alimentare pentru sistemele C&I, substațiile de utilități electrice, sistemele de transport și distribuție și protecția catodică și împotriva trăsnetului pot varia foarte mult. În toate cazurile, scopul unui sistem de împământare și legare la sistemul de împământare de înaltă calitate este de a:
• Protejați oamenii
• Asigurați protecție în cazul contactului neintenționat între conductorii sub tensiune și părțile legate/împământate
• Asigurați siguranță maximă față de defecțiuni ale sistemului electric și trăsnet

nVent ERICO are experții și experiența pentru a selecta soluția ideală de împământare și lipire pentru aplicația dvs. de la zero.

În 2020, nVent ERICO continuă să inoveze cu un angajament neclintit față de produse sigure, adaptabile și ușor de utilizat. Unitatea de control al sudării exotermice nVent ERICO Cadweld Plus Impulse încorporează noi caracteristici concepute pentru a găzdui mai multe surse de alimentare și pentru a îmbunătăți siguranța.

nVent ERICO System 1000

Sisteme de protecție împotriva trăsnetelor ESE (Early Streamer Emission).
În condiții de furtună, când liderul fulgerului în jos se apropie de nivelul solului, un lider în sus poate fi creat de orice suprafață. nVent ERICO Interceptor ESE i-Series generează impulsuri de mărime și frecvență controlate la vârful terminalului în timpul câmpurilor statice mari înainte de descărcarea unui fulger. Acest lucru permite crearea unui lider ascendent de la terminal care se propagă către liderul descendent venit din norul de tunete. Aceste terminale aeriane cu emisii timpurii (ESEAT) sunt în conformitate cu ediția din 2011 a NFC 17-102. Cerințele de proiectare, calculele nivelului de protecție și raza de protecție sunt obținute din acest standard și standarde ESE similare. Datorită circuitului de control intern, Interceptor ESE i-Series permite lansarea timpurie a unui lider ascendent în comparație cu alte componente pasive.

Interceptor ESE i-Series a fost testat pe larg la un laborator independent de înaltă tensiune în conformitate cu cerințele revizuite din 2011 ale NFC 17-102 francez. Testarea, așa cum este definită în standard, a fost concepută pentru a simula condițiile naturale și pentru a permite compararea performanței între diferite tipuri de sisteme de protecție împotriva trăsnetului.

Call Now Button