SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

SIRENA SpA

Solutii de semnalizare si balizaj, lider european in productia de echipamente industriale de semnalizare acustica si vizuala, cu aplicatii in automatizari, robotica, tablouri electrice, aplicatii pentru mediul Ex sau industria auto.

SIRENA SpA

Aplicatii industriale

Echipamente de avertizare acustica: sirene electronice, buzere, hupe electromecanice, hornuri, sonerii industriale.

Echipamente de avertizare luminoasa: iluminat de tablou, indicatoare temporare, indicatoare multiefect, girofaruri industriale, indicatoare de control, semaforizare industriala, indicatoare de control acces.

Echipamente combinate de avertizare Acustica si Luminoasa: sirene electronice, buzere, indicatoare de panou, hupe si sonerii electromecanice.

Turnuri de semnalizare: complet echipate sau modulare, indicatoare acustice, module de comanda.

SIRENA SpA

Echipamente destinate aplicatilor din zone cu pericol de explozie

Indicatoare acustice – gama EXPRO, ATEX EX-D, grupa II, zonele 1, 2, 21, 22.

Indicatoare vizuale – gama EXPRO, ATEX EX-D, grupa II, zonele 1, 2, 21, 22.

SIRENA SpA

Indicatoare luminoase pentru aeronave

Lumină perimetrală pentru heliport, lumini de intensitate scăzută, medie sau mare, dispozitive de semnalizare pentru vehicule de aeroport.

SIRENA SpA

Sisteme de avertizare acustica a populatiei

Dezastrele naturale și calamitățile, cum ar fi cutremure, inundații, alunecări de teren, tsunami etc., precum și dezastrele provocate de om au loc fără discernământ. În astfel de cazuri, avertizarea timpurie eficientă și informațiile în timp util ajută la protejarea vieților și la minimizarea riscurilor de daune. Gama de sisteme de avertizare în masă pentru exterior oferă o soluție scalabilă în funcție de cerințele și amplitudinea zonei de alertat.

Call Now Button