SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

MBS AG, Sulzbach Messwandler

Companie infiintata in anul 1977 de catre Prof. Dr. h.c. Wolfgang Gilgen – lider european in productia de transformatoare de masura pentru joasa si medie tensiune, cunoscut producator pentru companii de renume precum ABB, Scheneider Electric, EATON sau Socomec.

MBS AG

Transformatoare de curent industriale pentru joasa tensiune

Producția la MBS AG include în prezent peste 10.000 de convertoare de curent de joasă tensiune din seria 0.5 cu o tensiune maximă de funcționare de 0,72 kV sau 1,2 kV în cazul seriei de tip CTB.

Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu cerințele tehnice definite din DIN EN 61869-1/2, VDE 0414-9-1/2 și DIN 42600. Se utilizează versiunea actuală a standardelor citate.

Principalele domenii de utilizare pentru produsele noastre sunt ingineria electrotehnică, mecanică și a instalațiilor, construcțiile navale și energia eoliană.

Datorită portofoliului nostru extins de produse, precum și sfaturilor personalizate din partea echipei noastre de ingineri specialiști, veți găsi transformatorul de curent de joasă tensiune ideal pentru orice aplicație pe care o planificați.

  • ASR – transformatoare de trecere pentru conductor
  • ASG – transformatoare de trecere pentru conductor sau bara rigida, in rasina
  • ASK – transformatoare de trecere pentru conductor sau bara rigida
  • WSK – transformatoare cu primarul bobinat
  • KBR – transformatoare de curent clipsabile pentru conductoare
  • KBU – transformatoare de curent clipsabile pentru bara sau conductor
  • KSU / SUSK – transformatoare de curent sumatoare
  • ASRD – transformatoare de curent trifazice pentru conductoare sau bara rigida
MBS AG

Traductoare pentru marimi electrice

Producția de traductoare de măsurare a curentului la o înaltă calitate are o tradiție de mulți ani la MBS și se bucură de o reputație excelentă la nivel mondial. Datorită carcasei lor autonome, alegerii materialelor și principiilor lor de proiectare, traductoarele de măsurare sunt protejate împotriva efectelor climatului (temperatură și umiditate), atmosferei (procese chimice, conținut de praf și sare), vibrații și șocuri, interferențe ( electrice și magnetice), efecte HF (dispozitive de comunicații radio) și tensiuni de interferență permanente sau tranzitorii la toate conexiunile electrice.

MBS AG

Transformatoare de masurare a curentului de tip ROGOWSKI

Designul flexibil și ultra-subțire al bobinelor înseamnă că pot fi înfășurate cu ușurință în jurul conductorilor care transportă curent și conectate împreună.

Este posibilă și o instalare simplă, rapidă și fără întreruperi în jurul barelor colectoare sau al fasciculelor de cabluri.

Bobina Rogowski în combinație cu convertorul universal QE-485 vă oferă ieșiri analogice și digitale configurabile liber, precum și o interfață RS-485 Modbus RTU.

Integratorul trifazat ROI-3 este ideal pentru ieșirea cu 3 x 1A.
Circuitul integrator este necesar pentru a corecta poziția de fază a bobinei Rogowski pasive cu 90°.

Bobinele Rogowski sunt disponibile în lungimi de cablu de 3m, 5m și 10m.
Alte variante posibile la cerere.

Call Now Button