SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

KRAUS & NAIMER GmbH

Companie austriaca infiintata in anul 1907, lider mondial in productia de COMUTATOARE CU CAME: „We made it better, now let’s make it even better„.

KRAUS & NAIMER GmbH

Comutatoare cu came pentru comanda si alimentari

Comutatorul din seria C reprezintă comutatorul clasic cu came de la Kraus & Naimer. Cu modele specifice pentru toata gama de curenti, oferă o soluție ideală pentru o mare varietate de aplicații.

Seria CA cu terminale fara posibilitate de atingere de la 10 A la 32 A este ideală pentru multe aplicații standard în care sunt implicate comenzi industriale, instrumente și motoare electrice. Pentru aplicații de joasă tensiune până la comutarea semnalelor electronice sunt oferite CA4 și CA4-1. CA4-1 are contacte placate cu aur și garantează o comutare fiabilă, chiar și în condiții de mediu nefavorabile și agresive.

Terminalele protejate la atingere, accesibile orizontal sau vertical, șuruburi Philips captive și ghidaje pentru șurubelnițe integrate, concepute pentru utilizarea șurubelnițelor motorizate sunt câteva avantaje practice clare ale acestei serii.

KRAUS & NAIMER GmbH

Comutatoare cu came pentru alimentari - Comutatoare Generale

Întrerupătoare preconfigurate care depășesc cerințele IEC 60947-3, EN 60947-3, VDE 0660 partea 107, IEC 60204, EN 60204 și VDE 0113 și îndeplinesc standardul privind întrerupătoarele de separare, întrerupătoarele principale și întrerupătoarele de întreținere.

KRAUS & NAIMER GmbH

Comutatoare cu came speciale pentru mentenanta si siguranta

Întrerupătoarele de întreținere și siguranță constau din întrerupătoare de deconectare echipate în carcase din plastic durabil de înaltă rezistență, care sunt proiectate cu spațiu suplimentar pentru cablare ușoară. Carcasele sunt complet izolate conform IEC 364-4-41, HD 384.4.41 S2 și VDE 0100-410. Fiecare carcasă are fie orificii deformate pentru filete metrice conform EN 50262, fie intrări de conducte filetate metrice în partea de sus și de jos. Întrerupătoarele de siguranță interblocate cu capac pentru a preveni deschiderea în poziția „ON” sunt furnizate cu carcase.

Toate carcasele sunt protejate IP66/67.
Întrerupătoarele principale sunt echipate cu mânere electro-gri sau negre.
Întrerupătoarele principale cu funcție de urgență sunt furnizate cu mâner roșu și placă frontală galbenă contrastantă.
Carcasele pentru întreținere și siguranță sunt disponibile cu rezistență ridicată la UV sau împotriva unui mediu agresiv.
Toate carcasele sunt echipate cu un terminal de împământare.
Contactele auxiliare se închid după ce închiderea contactelor principale, iar deschiderea lor are loc înainte de deschiderea contactelor principale.

KRAUS & NAIMER GmbH

Opțiuni și accesorii pentru comutatoarele cu came

Oferim o mare varietate de accesorii opționale, cum ar fi de ex. cheie, mânere cu lacăt, contacte auxiliare sau carcase. Acest lucru ne permite să îndeplinim cerințele pieței mondiale.

Unul sau mai multe accesorii opționale pot fi utilizate în combinație cu orice comutator, cu condiția ca acestea să aibă aceeași dimensiune a comutatorului. În unele cazuri, din motive tehnice sau estetice, poate fi de dorit ca un comutator să fie combinat cu o caracteristică opțională a următoarei dimensiuni mai mari a comutatorului.

KRAUS & NAIMER GmbH

Lampi si butoane industriale - (22.5mm diametru)

Butoanele și luminile pilot au fost proiectate pentru aplicații industriale. Indiferent dacă sunt instalate în panouri sau în birouri de control, designul atractiv și ergonomic face ca butoanele și luminile pilot să fie soluția ideală în circuitele de control.

Toate elementele frontale ale butoanelor și luminilor pilot au o protecție de cel puțin IP67. Unele butoane și majoritatea luminilor pilot oferă chiar și un grad de protecție IP69K, ceea ce reprezintă un avantaj acolo unde suprafețele curate sunt o cerință importantă.

KRAUS & NAIMER GmbH

Întrerupătoare pentru aplicatii fotovoltaice (C.C.)

O cerință din ce în ce mai mare pentru întrerupătoare de deconectare la CURENT CONTINUU pentru sistemele de alimentare cu energie fotovoltaică ne-a motivat să introducem o gamă nou-nouță de întrerupătoare special concepute pentru aceaste aplicații de CC.

La curenți de funcționare nominali de la 12 A la 60 A și de la 450 V la 1000 V folosind o categorie de utilizare DC-PV0, DC-PV2 sau DC-21B, este oferită o soluție pentru majoritatea aplicațiilor izolatoare pentru piața aplicațiilor solare fotovoltaice.

Disponibil într-o carcasă complet izolată cu opțiunea de mâner lacăt roșu/galben sau gri/negru și cu un grad de protecție IP66/67 pot fi instalate în cele mai grele medii.

Pentru a completa această serie, este disponibilă și o gamă completă de întrerupătoare de separare AC în carcase complet izolate – acest lucru permite antreprenorului să obțină cerințele de întrerupător de separare pentru întreaga instalație dintr-o singură sursă.

Call Now Button