SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

DUCATI – companie infiintata in anul 1926 de catre fratii Ducati si divizata in anul 1948 in alte 2 companii: Ducati Meccanica (Ducati Motors astazi) si DUCATI ELECTTROTECNICA – astazi find numita DUCATI ENERGIA, dupa asocierea cu compania Zanussi Elettromeccanica. Principalele domenii de activitate sunt următoarele: productia de condensatori, echipamente pentru corecția factorului de putere și electronică de putere.
DUCATI energia

Corectarea factorului de putere la medie și înaltă tensiune

Bateriile de Condensatoare / Sistemele de Filtrare Ducati Energia pentru Medie și Înaltă Tensiune sunt construite din mai multe unități de Condensatoare monofazate, montate corespunzător pe cadre metalice din oțel galvanizat, conectate în serie și/sau în paralel pentru a atinge puterea și tensiunea dorită, până la 230 kV.

Proiectăm și furnizăm Carcase PFC, izolate în aer, pentru corectarea factorului de putere și pentru filtrarea armonicilor de medie tensiune până la 24 kV și cu un grad de protecție care poate ajunge până la IP54.

Ducati Energia oferă, de asemenea, o gamă de condensatoare de putere de medie și înaltă tensiune, atât monofazate, cât și trifazate, de până la 800 kVar, cu izolație maximă de până la 36 kV.

DUCATI energia

Electronică de putere, condensatoare - CA si CC

Condensatorii AC-Filter și DC-Link sunt utilizați într-o multitudine de aplicații din domeniul electronicii de putere cum ar fi: convertoare de putere, invertoare pentru căi ferate, sudare, stocare energie, UPS, filtrare armonică, tracțiune, convertoare cu semiconductori WBS Wide Bandgap (SiC/GaN), încălzire prin inducție, corecție factor de putere (PFC) sau conversia energiei regenerabile ca invertoare solare și invertoare eoliene.
Designul lor combină experiența îndelungată pe care Ducati Energia a dezvoltat-o de-a lungul anilor cu inovațiile recente pentru a oferi performanțe ridicate în ceea ce privește curentul, tensiunea, frecvența și temperatura. Ducati Energia ofera si posibilitatea de a personaliza condensatoarele asigurând suportul direct către clientul final.

Call Now Button