SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

E. Dold & Söhne KG

Este unul dintre cei mai cunoscuti producatori europeni de echipamente de control si comanda pentrudiverse industrii: automatizari, industria constructoare de masini, echipamente de siguranta si control, relee de monitorizare, electronica de putere. Controlul izolatiei din interiorul sălilor de operații se poate realiza cu echipamentele DOLD, în deplină singuranța și în conformitate cu toate standardele în vigoare.
Dold

Echipamente de monitorizare, măsură și protecție

SAFEMASTER - relee destinate aplicațiilor de siguranță / protecție

SAFEMASTER – de la relee de siguranță monofuncționale la sisteme de siguranță multifuncționale, configurabile, precum și soluții de siguranță fără fir.
Dold

Echipamente de monitorizare, măsură și protecție

RELEE DE MONITORIZARE

Soluții pentru monitorizarea curentului rezidual, monitorizarea izolației, localizarea defecțiunilor de izolație și pentru detectarea cantităților electrice și fizice în sistemele cu împământare sau fără împământare.
Dold

Echipamente de monitorizare, măsură și protecție

ELECTRONICA DE PUTERE

Soluții pentru monitorizarea tehnologiei de acționare inteligentă cu softstarter, demaroare de motoare, relee cu stare solidă / contactoare cu stare solidă, precum și dispozitive de frânare a motorului și contactoare inversoare.
Dold

Echipamente de monitorizare, măsură și protecție

RELEE DE CONTROL pentru diverse aplicații

DOLD este un pionier în domeniul tehnologiei de control și prezintă primul SPS într-o carcasă standard din industria de automobile și mașini unelte în 1978. Beneficiați de această experiență. DOLD vă oferă un portofoliu universal de soluții sigure, eficiente pentru tehnologia de control, adaptate nevoilor dumneavoastră. O paletă cuprinzătoare de module de intrare și ieșire compatibile cu magistrala de câmp vă sunt disponibile.
Dold

Echipamente de monitorizare, măsură și protecție

RELEE DE TIMP

DOLD este de zeci de ani un producător renumit, inovator în domeniul tehnologiei cronometrului, care a continuat să stabilească standarde odată cu evoluțiile sale. Releele de timp, adică releele cu răspuns în timp specific, vă ajută să realizați întârzierile de pornire și oprire în mod eficient din punct de vedere al costurilor în industrie și tehnologia construcțiilor. Tehnologia cronometrului de la DOLD include atât relee de timp electromecanice, cât și electropneumatice, precum și dispozitive electronice pe baza tehnologiei moderne de microprocesor.

Dold

Echipamente de monitorizare, măsură și protecție

ELECTRONICA PENTRU INSTALAȚII

DOLD vă oferă o paletă largă de produse destinate instalațiilor electrice. Dispozitive de bază pentru automatizarea modernă a clădirilor vă asigură că nu rămâneți în întuneric sau vă asigură că energia este economisită în mod rezonabil în limitele comenzilor de iluminare.
Pe lângă temporizatoare și întrerupătoare de la distanță, întrerupătoare de economisire a energiei și relee de descărcare a sarcinii, dispozitive suplimentare de instalare, cum ar fi întrerupătoarele de jaluzele venețiane, releele de rețea sau releele inovatoare de comutare hibride completează programul coordonat de dispozitive de instalare DOLD.

DOLD

Mecanisme zavorare / protectie

Întrerupătoare electromecanice de siguranță cu și fără electroblocare, transfer cheie și dispozitiv de comandă de siguranță

Gama de produse SAFEMASTER STS include întrerupătoare de siguranță electromecanice, dispozitive de blocare cu solenoid (întrerupătoare de siguranță cu blocare), dispozitive de transfer cheie și de comandă de siguranță și este utilizată pentru protejarea fiabilă a dispozitivelor de protecție mobile pe mașini și echipamente.

Sistemul modular de interblocare SAFEMASTER STS are teste de tip în conformitate cu cerințele legale și este potrivit ca sistem autonom pentru utilizare în aplicații de siguranță până la Cat. 4 / PL și în conformitate cu EN ISO 13849-1 fără excluderea defecțiunilor. Întrerupătorul de siguranță și sistemul de transfer al cheilor sunt disponibile în două versiuni: FRP (varianta fiabilă) sau ca versiune foarte robustă din oțel inoxidabil. Întrerupătorul de siguranță poate fi cu sau fără interblocare cu solenoid – în combinație cu releele de siguranță.

Dold

Relee implantabile (PCB)

Portofoliul extins de produse include relee de siguranță cu contacte ghidate forțat, relee miniaturale, relee card, precum și relee bistabile

Dold este unul dintre cei mai importanti producatori in domeniul releelor PCB si ofera releul electromecanic potrivit pentru o gama larga de domenii de aplicare. Gama largă de produse include relee miniaturale, relee card, relee bistabile și relee de siguranță cu contacte ghidate forțat. Ca specialist în relee PCB, suntem pentru calitate și fiabilitate dintr-o singură sursă. Pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de calitate, ne bazăm pe o gamă verticală înaltă de producție, facilități de producție de ultimă generație și o combinație de experiență și know-how. Releele noastre PCB sunt disponibile într-o gamă largă de variante de contact și design și garantează fiabilitate maximă a comutării cu dimensiuni minime.

Dold

Injectie carcase pentru industria electrotehnica si electronica

Carcase electronice pentru șine DIN

Cu o gamă largă de carcase pentru dulapuri de distribuție, carcase de distribuție și sistem de magistrală pentru șină de montare, veți găsi carcasa pe șină DIN potrivită pentru fiecare aplicație de la o lățime de 6,2 mm și mai mult.

Seria noastră de carcase include o gamă largă de carcase diferite pentru dulapuri de distribuție, carcase de distribuție și un sistem de magistrală șină de montare (autobuz în șină). Fie că este o soluție de carcasă multifuncțională, compactă, modulară sau personalizată, Dold vă oferă un portofoliu extins de carcase din șină DIN termoplastică. Conceptul de carcasă modulară permite utilizarea diferitelor sisteme de conectare, cum ar fi blocuri de borne cu șurub sau borne cu arc (push in). Lățimi flexibile de construcție de la 6,2 la 200 mm permit o ajustare fin gradată a dimensiunii la orice aplicație.

Magistalele DIN integrate (in-rail bus) asigură transmiterea rapidă și fiabilă a datelor și a energiei. În loc de cablare complexă, conexiunea modulului se realizează prin simpla fixare pe șina de tip „top-hat”.

Call Now Button