SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

QUALITY, PERFORMANCE and INNOVATION… Made in Germany!

ALFRA este unul dintre liderii de piată în domeniul sculelor și echipamentelor destinate producătorilor de tablouri electrice: scule de perforare, tăiere și îndoire a metalelor… cu grosimi de la 0.8 mm până la 100 mm.

Alfra

Echipamente de perforat și decupat mobile

Geometria de tăiere ascuțită se întâlnește cu puterea hidraulică. Poansoanele pentru tablă ALFRA asigura o taiere fără bavuri și zgomot redus în timpul perforării.

Alfra

Pompe și accesorii

Mai multă putere, echipamente pentru aplicații individuale sau dispozitive pentru post-procesare la controlul prelucrării cabinetului.

Pompe hidraulice versatile cu putere mare:

  • Caneluri cu crestături perforate fără pilire în tablă de oțel cu grosimea de până la 2 mm;
  • Extrem de rezistent: șuruburi de tensionare și șuruburi pentru rulmenți ALFRA;
  • Chiulase sofisticate din punct de vedere tehnic.
Alfra

Echipamente de tăiat șine DIN sau canal de cablu

Constructorii de dulapuri sunt meticuloși iar acesta este un lucru bun! Pentru a ne asigura că lucrările cu precizie milimetrică pe șinele profilate sau canalele de cablare sunt la fel de precise pe cât de convenabile, frezele noastre sunt întotdeauna alegerea potrivită.

  • Tăiați și perforați șinele de aproape toate profilele fără bavuri, practic fără pierderi;
  • Distanță de tăiere redusă datorită ghidării șinei duble;
  • Tăieri curate și sigure în canalele de cablare.
Alfra

Mese de asamblare

Mesele de asamblare AMT 150 și AMTE 250 sunt perfect aliniate la procesele din ingineria cabinetelor de comandă. Rezultatul: lucrezi eficient din punct de vedere al timpului și ergonomic. Nu ezitați să ne solicitați versiunea dvs. individuală.
Alfra

Prelucrarea barelor

Tăiere, perforare, îndoire
Dispozitivele de înaltă precizie produse de ALFRA oferă gama completă de prelucrare a barelor colectoare – după cum este necesar, ca dispozitiv separat sau integrat în bancul de procesare ALFRA-4 stations.

Alfra

Poansoanare staționară

Fără găurire în prealabil a carcasei, la atingerea unui buton, poansoanele rotunde, pătrate sau dreptunghiulare execută sarcina într-un mod de lucru precis și rapid. Presa Alfra se utilizează atât pentru găurirea ușilor dulapurilor cât și direct a cutiilor metalice.
Alfra

Burghie, carote sau lame de ferăstrău

Stabil și durabil

Ferăstraele cu găuri ALFRA-TCT pot fi utilizate pe materiale precum oțel inoxidabil, oțeluri nealiate, aluminiu, materiale plastice sau panouri ușoare. Ele pot fi combinate cu mașini de găurit portabile, precum și cu mașini de găurit verticale. Ferăstraele sunt reparabile și re-șlefuite. ALFRA oferă gama originală de pânze de ferăstrău-sabie Milford exclusiv pentru profesioniști, datorită modelului pentru prelucrare și tăiere în producție.

Alfra

Mașini de găurit

Mașini de găurit, carote și accesoriile de găurit.

Mașinile de găurit cu carote de la Alfra sunt mașini fără compromisuri bazate pe performanță – la fel ca accesoriile pentru prelucrarea metalelor și așchierea magnetică.

Alfra

Magneți de ridicare sau fixare

Ridicați în siguranță grinzile și țevile de oțel, poziționați piesele metalice pentru sudare cu precizie sau nivelați plăcile de oțel.
Soluția noastră este pentru nenumărate soluții de aplicare. Datorită tehnologiei magnetice brevetate TML (Thin Material Lifting) și TMC (Thin Material Clamping), magneții noștri permanenți ALFRA sunt unici. Sunt extrem de versatili și în funcție de model își desfac puterea magnetică de la doar 3 mm.

Call Now Button