SIV Electro – Echipamente electrice și de automatizare

ADEL System

ADEL System

Monitorizare & Control

DPY351 este un ecran multifuncțional robust și versatil. Permite monitorizarea, configurarea și gestionarea dispozitivelor ADEL System conectate la o rețea ADELBus.

  • Ecran TFT de 3,5 inchi cu luminozitate ridicată și unghi larg de vizualizare; Vizibilitate optimă în orice condiție de funcționare;
  • Interfață intuitivă om-mașină (HMI);
  • Interfața Ethernet din interior permite configurarea și gestionarea dispozitivelor ADELBus conectate – protocoale SNMP și Modbus TCP;
  • Este posibil să conectați mai multe dispozitive într-un lanț împreună, până la 30.
ADEL System

Surse de Alimentare Industrială

Adel System oferă o gamă completă de unități de alimentare industriale dedicate unei game întregi de aplicații diferite. Gama largă de tensiuni de intrare le permite să funcționeze în orice parte a lumii. Linia Flex se poate monta pe șină DIN, este sigură și oferă protecție IP20. Sunt certificate UL și CSA, cu un design modern, dezvoltate de-a lungul anilor cu peste 240 de modele. Gama include surse de alimentare FLEX, PSM și PST. Unitățile FLEX, concepute pentru a oferi soluții în 1, 2 sau 3 faze pentru un sector în continuă evoluție, se caracterizează printr-o flexibilitate remarcabilă, satisfacand cele mai variate cerințe aplicative, conform normelor existente. Conceptul lor se bazează pe liniile consolidate PSM (1 și 2 faze) și PST (3 faze), ale căror multiple aplicații confirma fiabilitatea și robustețea lor.

ADEL System

DC-UPS

Aceasta este o linie revoluționară concepută pentru a furniza energie neîntreruptă, indiferent de condițiile sistemului, printr-o gestionare sofisticată și complet automată a oricărui tip de baterie industrială.

  • Ușor de instalat;
  • Dimensiune compactă;
  • Alimentare electrică;
  • Modul de rezervă și încărcător de baterie.

Dispozitivele sunt conforme cu CEI 0-16 și ENEL DK5600.

ADEL System

Bancuri de baterii

Gama de module pentru baterii este gata să fie adaptată la DC UPS-ul dumneavoastră. În funcție de consumul sarcinii dumneavoastră și de timpul în care doriți să vă asigurați sistemul, puteți alege diferite volume de încărcare. Sunt produse pe care le puteți folosi în orice tip de industrie și instalații, pentru montare pe perete sau montare pe șină DIN. Disponibil cu și fără baterii integrate. Gama mică VRLA vă oferă posibilitatea de a monta pe perete acumulator sau șină DIN după cum doriți, până la 7,2 Ah.

ADEL System

Încărcare și testare

Seria CB este o soluție de ultimă generație care oferă un sistem de reîncărcare fiabilă sau menținere a bateriilor cu plumb încărcate.
Încărcătorul de baterii CB aparține unei game de surse de alimentare cu microprocesor, care încarcă bateria cu plumb sigilată pentru a optimiza performanța și durabilitatea. Pe baza tehnologiei de comutare, acestea obțin o tensiune stabilizată la valoarea setată, chiar și în absența sarcinii. Această încărcare a bateriei pe trei niveluri de încărcare și cu diagnosticare inclusa, revoluționează industria atât pentru instalațiile civile, cât și pentru cele industriale. Gestionarea electronică a încărcării de întreținere a bateriei,asigura multiple reîncărcări optimizand durata de viata si ciclurile de incărcare.

ADEL System

Convertoare DC/DC

Această linie este concepută pentru toate aplicațiile non-industriale: unități de alimentare/convertoare izolate și neizolate, capabile să furnizeze tensiuni de intrare-ieșire egale sau diferite de tensiunea nominală de intrare. Funcția lor principală este de a compensa fluctuațiile tensiunii de intrare și de a menține o ieșire stabilă. Pot fi furnizate montabile pe șină DIN sau nu, toate au protecție la scurtcircuit și suprasarcină la ieșire și garantează o tensiune de ieșire stabilă. La fel ca toate produsele Adel System, acestea respectă cele mai recente standarde in vigoare.

ADEL System

Interfețe

Modul pentru conectarea la surse de alimentare redundante și DC-UPS All-In-One.
ADEL System

Accesorii

Accesorii pentru dispozitive All in One.

ADEL System

Transformatoare de izolație galvanică

Noua linie TRA de transformatoare de izolare galvanică este sigură și robustă fiind alegerea perfectă pentru uz general sau aplicațiile industriale.
Sunt necesare pentru a limita curentul de scurgere sau pentru a stabili o protecție puternică în zona izolată împotriva supratensiunii. Acestea asigură o alimentare continuă a circuitului dumneavoastră de control fiind disponibile de la 300 până la 1000W.

Call Now Button